"Κάθε Φύλλο και Ένας Φίλος

Κάθε Φίλος και Ένας Ήλιος"

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε;
Μια ομάδα νέων ανθρώπων, κυρίως στη ψυχή και το κέφι, έτοιμοι για δράση και προσφορά. Μια «Ομάδα Καλής Θελήσεως». Πήραμε τ΄όνομά μας από το φυτό ηλίανθος που είναι λαμπερό, δυνατό και χρήσιμο. Στρέφει πάντα το πρόσωπό του προς τον Ήλιο, παίρνει ενέργεια και ζωτικότητα και τη μετατρέπει σ΄όμορφα λουλούδια, σπόρους, λάδι, φύλλα που τρέφουν και αναζωογονούν. Η ομάδα μας στρέφεται προς τον Ήλιο της Αγάπης και του Πνεύματος και στοχεύει να λειτουργεί ως ένα τέτοιο λουλούδι.

Τι κάνουμε;
Μέσα από τον Ηλίανθό μας μαθαίνουμε, δημιουργούμε, προσφέρουμε…
Μαθαίνουμε ν΄ ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και τις απεριόριστες δυνατότητές μας. Να συνεργαζόμαστε αρμονικά για συλλογικούς στόχους και ν΄  αναπτύσσουμε κατανόηση, θαυμασμό και ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο και τη φύση.
Δημιουργούμε χρησιμοποιώντας το μυαλό, την καρδιά, τα χέρια και τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας, έργα αγάπης, εκφράζοντας με τρόπο ουσιαστικό τη διάθεση μας για υπηρεσία.
Προσφέρουμε τα προϊόντα της εργασίας μας, ηθικά και υλικά, στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη προσπαθώντας συνάμα να ευαισθητοποιούμε και άλλους στο έργο μας.