"Κάθε Φύλλο και Ένας Φίλος

Κάθε Φίλος και Ένας Ήλιος"

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Η Πνευματική και Κοινωνική Αλήθεια για το Χρήμα και την Πηγή προέλευσης του


Όλοι οι Πνευματικοί και Καλής Θέλησης άνθρωποι, αλλά και όσοι ασχολούνται ενεργά με το Νόμο της Έλξης και τη συνειδητή δημιουργία, δηλαδή άνθρωποι αυτού του πλανήτη που επιθυμούν να συμβάλλουν στην μεγάλη πνευματική αλλαγή που συμβαίνει στη Γη με την αφύπνιση της ανθρωπότητας σ’ ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας, πρέπει να διαβάσουν αυτό το κείμενο και να το διαδώσουν. Το κύμα της μεγάλης αφύπνισης και αλλαγής μόλις έχει ξεκινήσει! 
  ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
 Ποιός κίνδυνος υπάρχει που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ματαίωση της αφύπνισης της ανθρωπότητας, από τη λανθασμένη προσέγγιση των ανθρώπων που ασχολούνται με το Νόμο της Έλξης σχετικά με το χρήμα, τον πλούτο και την αφθονία, σε συνδυασμό με το ρόλο του Σύμπαντος ως Πηγή αυτής της αφθονίας.
  • Η μεγάλη διάκριση που πρέπει να υπάρχει σε όλες τις διδασκαλίες σχετικά με το Νόμο της Έλξης και την προσέλκυση του χρήματος και του πλούτου. Ποιο είναι το καταστροφικό μήνυμα που μπορεί να διαδίδουν αυτές οι διδασκαλίες (εν αγνοία τους και παρά την καλή τους πρόθεση) και ποιες είναι οι λανθασμένες τους ενέργειες που φέρνουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν.
  • Γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην πραγματική σύνδεση με την Συμπαντική αφθονία (στην πράξη αυτή η σύνδεση ελάχιστα υφίσταται, με ευθύνη καθαρά δική μας ως άνθρωποι).  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι περισσότερες τεχνικές του Νόμου της Έλξης να πέφτουν στο κενό.
  • Ποιά πρωτοβουλία παγκόσμιας υπηρεσίας αναλαμβάνουμε για να αποτρέψουμε αυτόν το κίνδυνο και να αποκαταστήσουμε την αληθινή γνώση σε σχέση με το χρήμα, τον πλούτο και τη Συμπαντική αφθονία, για να μπορεί να γίνει αποτελεσματικά η προσέλκυση του πλούτου και της αφθονίας για όλους. Ουσιαστικά θα συνδέσουμε πάλι τον πλούτο με την αληθινή και αυθεντική Πηγή του, που δεν είναι άλλη παρά μόνο το αιώνιο και άφθαρτο Σύμπαν, το Σύμπαν της απεριόριστης καλοσύνης και αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου